
12 Nov 2015
FORUM GASTRONOMIC GIRONA 2015
L’esdeveniment comença a Girona aquest diumenge 15 de novembre
El Fórum Gastronómico es un congrés de gastronomia i fira que es va crear al 1999. Es tracta d’un espai de formació, reflexió i debat amb un programa d’activitats que esta dissenyat exclusivament per oferir les millors eines als professionals.
Es celebra a GIRONA del 15 al 17, i reunirà a grans cuiners i reconeguts professionals al Palau de Congressos i Palau de Fires de la ciutat.
El protagonista d’engany serà l’arròs com a fil conductor de les diferents ponències del programa. També despondrà duna zona de restauració, amb activitats continuades on els assistents podran degustar una gran varietat d’arrossos amb la signatura dels millors especialistes del sector.
El programa d’activitats comptarà amb reconeguts professionals de primer nivell. Destaquen els germans Josep, Joan i Jordi Roca, Jordi Cruz, Sergio i Javier Torres, Dani García, Paco Pérez, Ángel León, Ricard Camarena, Fina Puigdevall, Nandu Jubany, Xavier Pellicer, Mateu Casañas, Eduard Xatruch, Oriol Castro, Kiko Moya i Carles Tejedor. Cal subratllar també la presència de xefs empordanesos com Javier Cabrera, Albert Sastregener, Marc Gascons i Quim Casellas. Al Fòrum també hi assistiran xefs francesos com Alexandre Mazzia o Christophe Comes i els italians Alessandro Negrini, Carmelo Chiaramonte o Pietro Leemann.
Paral.lelament també es porta a terme el Fòrum Vi, que organitzarà sessions amb els especialistes Joan Gómez Pallarès, Carlos Orta i Pepe Ferrer. Menció molt especial per l’espectacular sessió que Josep Roca celebrarà a la Sala Cambra de l’Auditori de Girona en la que farà una nova interpretació de “6 vins sentits”, que el 2007 tingué un èxit sense precedents. D’altra banda, tindrà lloc un cop més el Fòrum Dolç Pa᷈stry Revolution amb tallers a càrrec de Raul Bernal, Fernando Sáenz, Alejandra Hurtado, Rafa Delgado, Sergi Vela i l’italià Corrado Assenza. Cal destacar la sessió que Jordi Roca realitzarà a l’Auditori.
L’organització de tot l’esdfeveniment va a càrrec de PEP PALAU-VON AREND Associats


El Evento empieza en Girona este domingo 15 de noviembre.
El Fórum Gastronómico es un congreso de gastronomía y feria creado en 1999. Se trata de un espacio de formación, reflexión y debate con un programa de actividades diseñado exclusivamente para ofrecer las mejores herramientas a los profesionales.
Se celebra en GIRONA del 15 al 17, y reunirá grandes cocineros y reconocidos profesionales en el Palacio de Congresos y Palacio de Ferias de la ciudad..
El protagonista de este año será el arroz como hilo conductor de las ponencias del programa También dispondrá de una zona de restauración con actividades continuas donde los asistentes podrán degustar una gran variedad de arroces con la firma de los mejores especialistas.
En cuanto al programa de actividades contará una vez más con profesionales de primer nivel. Entre los presentes destacan los hermanos Josep, Joan y Jordi Roca, Jordi Cruz, Sergio y Javier Torres, Dani García, Paco Pérez, Ángel León, Ricard Camarena, Fina Puigdevall, Nandu Jubany, Xavier Pellicer, Mateu Casañas, Eduard Xatruch, Oriol Castro, Kiko Moya y Carles Tejedor. Cabe subrayar la presencia de chefs del Empordà Javier Cabrera. Albert Sastregener, Marc Gascons y Quim Casellas. Al Fòrum también asistirán franceses como Alexandre Mazzia o Christophe Comes y los italianos Alessandro Negrini, Carmelo Chiaramonte o Pietro Leemann.
Paralelamente, tambien se lleva a cabo el Fórum Vino, qaue organizará sesiones con los especialistas Joan Gómez Pallarès, Carlos Orta y Pepe Ferrer. Mención muy especial la espectacular sesión que Josep Roca celebrará en la Sala Cambra del Auditorio del Girona en la que hará una nueva interpretación de “6 vins sentits” que en 2007 tuvo un éxito sin precedentes. Por otro lado, tendrá lugar una vez más el Fórum Dulce Pa᷈stry Revolution con talleres a cargo de Raul Bernal, Fernando Sáenz, Alejandra Hurtado, Rafa Delgado, Sergi Vela y el italiano Corrado Assenza. Cabe destacar la sesión que Jordi Roca realizará en el Auditorio.
La organizacion de todo el evento va a cargo de Pep Palau-Von Arend Associats
The event is held in Girona from Sunday November 15.
The Fòrum Gastronomic was the first gastronomic congress with a trade fair, it was first held in 1999. It is a place for learning, for reflection and debate with a programme of activities designed specifically to offer the best tools to professionals; a market of products with a dynamic and participative trade fair; a real meeting place for the trade.
In November 2015 the Fòrum will be held in GIRONA, and for three days, from the 15th to the 17rd, the city will welcome chefs from all over Spain and the rest of the world and professionals from the food and wine sector to the Palau de Congressos and Palau de Fires in Girona.
This year has a space dedicated to the protagonist of the Forum Gastronomic Girona 2015. Rice, as close as unknown, will be the nexus of various activities which will host this area.
The program of activities will bring together, once again, top professionals. Among them we can find Josep, Joan and Jordi Roca brothers, Jordi Cruz, Sergio and Javier Torres, Dani Garcia, Paco Perez, Angel Leon, Ricard Camarena, Fina Puigdevall, Nandu Jubany, Xavier Pellicer, Mateu Casañas, Xatruch Eduard Oriol Castro Kiko Moya and Carles Tejedor. Special attention to the presence of Empordà chefs Javier Cabrera. Albert Sastregener, Marc Gascons and Quim Casellas. Forum will also attend the French professionals Alexandre Mazzia and Christophe Comes and Italian cookers Alessandro Negrini, Carmelo Chiaramonte and Pietro Leemann.
Wine Forum will organize sessions with the specialists Joan Gomez Pallares, Carlos Orta and Pepe Ferrer. Special mention for the spectacular Josep Roca session, held in the Chamber Hall of the Auditorium of Girona where he will make a new interpretation of “Sis Vins Sentits (six felt wines)”, that was an amazing success on 2007. On the other hand, will take place once again Pastry Sweet Revolution Forum with workshops by Raul Bernal, Fernando Saenz, Alejandra Hurtado, Rafa Delgado, Sergi Vela and Italian Corrado Assenza. Note that Jordi Roca session held in the Auditorium.
The organization of the event is PEP PALAU-VON AREND ASSOCIATS
Von Arend and Pep Palau
