BUY CATALUNYA 2015
01 Oct 2015

BUY CATALUNYA 2015

Com cada any, l’Agència Catalana de Turisme porta a terme el programa Buy Catalunya de promoció turística de la destinació catalana. En aquesta ocasió tota la promoció s’ha centrat en el turisme interior i de muntanya i ha comptat amb la presència de més de 80 operadors turístics d’arreu del mon que han vingut a conèixer l’oferta turística de pais. S’ha portat a terme a Figueres, i la jornada de treball s’ha celebrat en les instal·lacions del Castell de Sant Ferran, on es varen portar a terme gairebé 2.400 cites entre els operadors internacionals i l’oferta turística catalana amb presencia de més de 120 professionals del sector turístic.

El #BuyCatalunya2015 té com a objectiu potenciar tota la oferta turística d’interior per obtindre un reequilibri territorial del turisme.

A banda de la jornada de treball, posteriorment, els diferents operadors turístics internacionals que hi han assistit, gaudeixen d’uns programes de familiarització per conèixer tota la oferta del territori. Enguany l’Agència Catalana ha treballat 6 programes de viatge:

 

  • PROGRAMA 1.- OVERLAND on the Water and in the Air, que ha permès visita el llac de Banyoles i la regió volcànica de la garrotxa entre altres entorns de la Catalunya Interior.
  • PROGRAMA 2.- ADVENTURE in the Pyrenees, on hi destaca un recorregut per la comarca del Solsonès per arribar a Cardona i la seva Muntanya de Sal.
  • PROGRAMA 3.- BACH to the Roots, que ha permès conèixer Vallbona de les Monges i altres entorns ubicats al Pla d’Urgell (Linyola o La Teuleria) i el Castell de Montsonís.
  • PROGRAMA 4.- WINE Country que dona a conèixer l’oferta enoturistica visitant Prades, Cornudella d Montsant i un recorregut per tota la comarca del Priorat i la seva proposta de vins.
  • PROGRAMA 5.- PEACE of Spirit ha portat als operadors turístics cap a Montserrat i la ruta Ignasiana, passant també pel Monestir de Sant Benet al Bages.
  • PROGRAMA 5.- TREKKING in the Pyrenees. Un programa de viatge pels Pirineus que ha permès als assistents fer un recorregut per els diferents senders marcats i reconeguts en el territori i apropar-se a indrets tant emblemàtics com el Centre Romànic de la Vall de Boí.

Avant

Deja una respuesta